SPORTSHOWROOM

  Penapis dihidupkan

  • Menyusun

  • Jantina

  • Jenama (Nike)

  • Koleksi (Air Force 1)

  • Model (Luxe)

  • Teknologi

  • Edition

  • Sukan

  • Warna

  Nike Air Force 1 Luxe

  6 artikel

  Kasut sukan seperti but dengan kelebihan yang mewah.

  Air Force 1 Luxe

  Nike Air Force 1 Luxe dibina di atas tapak besar yang memberikan rupa but yang kukuh. Bulatan sepusat tipikal AF1 telah diubah untuk membentuk lebih banyak bentuk berlian, manakala garisan cengkaman adalah zigzag bergerigi dalam reka bentuk yang lebih sudut. Lubang di sepanjang sisi tapak luar tidak seragam – setiap satu perempat tenggelam – membawa kepada perimeter tidak rata yang sepadan dengan binaan bunga di bawahnya.

  Tapak tengah mempunyai profil dwi-lapisan yang terdiri daripada bahagian yang lebih luas di bahagian bawah yang membentuk langkah sempit di sekeliling tepi. Juga mempunyai permukaan bertekstur dengan teks Air timbul dalam fon tebal dan diperbesarkan. Bahagian atas licin dan mempunyai jahitan yang memuatkan jahitan panjang. Tapak tengah yang tebal dan tebal ini digabungkan dengan tapak luar untuk mengangkat sedikit pemakai, memberikan Air Force 1 Luxe asas yang kukuh dan tahan lama.

  Di samping tindanan klasik yang diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi seperti kulit atau suede, swoosh telah ditekankan melalui lapisan berganda. Dua pasang jahitan besar menyambungkan dwi swoosh ke panel tengah kaki sisi, dengan hanya sepasang pada rusuk medial untuk membawa kontras. Terdapat juga bahagian jahitan tambahan di bahagian bawah lubang tali kasut dengan sulaman swoosh ke dalamnya. Ini menambahkan sentuhan mewah, begitu juga lubang mata atas, yang berbentuk bujur, dilapisi dengan logam atau bahan kukuh lain dan dikelilingi oleh jahitan halus.

  Lidah membawa teks Nike dinyah-bos dalam fon tebal yang sama seperti huruf Air pada tapak tengah. Tepat di bawah ini adalah gelung renda yang luas dan tirus. Banyak kasut AF1 Luxe diikat menggunakan tali nipis yang mempunyai aglet logam pada hujungnya, manakala hanya beberapa didatangkan dengan tali lebar. Di bahagian belakang kasut, terdapat panel tumit biasa, tetapi yang ini mempunyai swoosh ringkas yang ditekan ke dalamnya dan sepasang jahitan besar mengikatnya pada jalur tumit di bawah. Penjenamaan bersahaja muncul lagi pada bahagian dalam – swoosh dengan huruf Nike gaya tulisan tangan dalam huruf kecil yang dicetak di atasnya. Gabungan sentuhan halus ini dan tapak kaki yang mantap yang memberikan Air Force 1 Luxe watak uniknya.

  Kedudukan Nike Air Force 1 Luxe
  (0)

  SPORTSHOWROOM menggunakan kuki. Mengenai dasar kuki kami.

  Teruskan

  Pilih negara anda

  Eropah

  Amerika

  Asia pasifik

  Afrika

  Timur Tengah