SPORTSHOWROOM

  Penapis dihidupkan

  • Menyusun

  • Jantina

  • Jenama (Nike)

  • Koleksi (Air Force 1)

  • Model (Pixel)

  • Teknologi

  • Edition

  • Sukan

  • Warna

  Nike Air Force 1 Pixel

  29 artikel

  Pikselasi digital diterjemahkan ke dalam model AF1.

  Air Force 1 Pixel

  Air Force 1 Pixel, yang dibuat oleh wanita untuk wanita, berpakaian perincian piksel yang menarik perhatian yang menghasilkan reka bentuk yang menawan. Bermula di bawah tapak kaki, tapak luar mempunyai dua bahagian berbeza berbentuk kotak yang dipotong ke dalamnya dalam warna yang berbeza dengan yang lain, satu di bawah kaki depan, satu lagi di bawah tumit. Di sekeliling tepinya, bukannya pembinaan biasa mereka, lug yang dijarakkan tidak sekata adalah bentuk dan saiz yang berbeza. Kesan ini meluas sehingga ke bahagian tapak tengah bersudut, berhalangan, yang menggunakan buih bersama kapsul getah di kawasan berimpak tinggi untuk keselesaan dan ketahanan tambahan.

  AF1 Pixel terletak pada tapak tengah tinggi yang merangkumi kawasan licin serta bertekstur di samping bahagian ketara yang menonjol dari kaki depan. Corak geometrinya mengganggu huruf Air tapak tengah dan jahitannya. Kedua-duanya telah dibelah dua, dengan teks dialihkan dan jahitan hanya muncul pada bahagian tertentu, berhenti pada titik di mana tumit telah dibahagikan. Hujung tapak luar, mudah dilihat kerana corak cengkamannya yang berbentuk bintang, juga menjangkau lebih jauh ke bahagian hadapan kaki. Perincian tapak tengah terakhir ialah dua lekukan piksel kecil pada bahagian tengah kaki yang terletak di hadapan jalur getah yang mengandungi koordinat: 45.4888 N, 122.8013 W – menandakan persimpangan di Beaverton, Amerika Syarikat, tidak jauh dari ibu pejabat Nike.

  Ciri berpiksel ini diteruskan merentasi bahagian atas, bermula di kotak jari kaki, di mana tebukannya ialah segi empat sama kecil dan bukannya bulatan. Pada Nike Air Force 1 Pixel, disusun mengikut cara tersendiri – 10 lubang disusun dalam satu barisan empat diapit oleh deretan tiga pada kedua-dua belah. Bergerak ke atas kaki, lubang tali kasut juga berbentuk empat segi, manakala kunci renda adalah tiub segi empat tepat. Di sekeliling tali, mata mata hanya dijahit separuh bulat, dengan celah di sepanjang panel tengah kaki di bawah. Di belakang ini, lidah adalah bahan yang sama dengan seluruh kasut, sama ada kulit atau suede. Tampalan lidah dijahit di sepanjang bahagian bawah tetapi gelung longgar di atas puncak lidah dan memanjang ke bawah bahagian bawahnya. Di bahagian tepi, Nike swoosh boleh dilihat, tetapi yang ini dipotong ke lapisan belakang dan bahagian tengah kaki, menghasilkan kedalaman tambahan. Sementara itu, kolar telah dibuat dengan teliti supaya lengkok kulit di atas garisan atas sebelum disambungkan ke lapisan kaunter.

  Air Force 1 Pixel juga menampilkan penjenamaan tersendiri yang dibuat melalui penggunaan inventif  “Nike” dan “AF1”, yang watak-wataknya telah diolah menjadi bentuk kiub, menghasilkan penampilan 3D  yang menarik. Kasut kanan mempunyai kiub Nike pada bahagian dalam dan kiub AF1 di atas tab lidah dan panel tumitnya, manakala sebaliknya adalah benar bagi sebelah kiri. Di bahagian belakang, tab tumit mempunyai tepi segi empat sama, sekali gus melengkapkan reka bentuk sudut kasut berpiksel ini.

  Kedudukan Nike Air Force 1 Pixel
  (0)

  SPORTSHOWROOM menggunakan kuki. Mengenai dasar kuki kami.

  Teruskan

  Pilih negara anda

  Eropah

  Amerika

  Asia pasifik

  Afrika

  Timur Tengah