SPORTSHOWROOM

  Penapis dihidupkan

  • Menyusun

  • Jantina

  • Jenama (Nike)

  • Koleksi (Air Force 1)

  • Model (Experimental)

  • Teknologi

  • Edition

  • Style

  • Sukan

  • Warna

  Air Force 1 Experimental

  Nike Air Force 1 Experimental adalah sebahagian daripada rangkaian N. 354 jenama, yang memberi penghormatan kepada kasut Nike dahulu dan sekarang dengan mengemas kini model sedia ada dengan ciri yang berani dan inovatif. AF1 Experimental benar-benar merangkumi ini melalui bahagian atasnya yang tidak konvensional yang dibuat menggunakan rawatan tertutup vakum di atas bahan berkusyen buih yang memberikannya rupa yang tersendiri. Akibatnya, hampir tidak ada jahitan yang kelihatan, walaupun jumlah minimum kekal pada eyestay dan tepi sisi panel tumit.Sebaliknya, rabung melengkung keluar dari buih untuk menunjukkan garisan pemisah antara lapisan, dan swoosh membonjol dari sisinya. Pada sesetengah reka bentuk, anda juga boleh melihat sedikit lesung pipit di dalam kotak jari kaki di mana tebuk biasanya berlaku.

  Walaupun kelihatan seperti terdapat kepingan plastik nipis di bahagian atas bahagian luar, lengkap dengan kedutan dan lipatan, sebenarnya adalah sebahagian daripada kusyen berbuih lembut di bawahnya, yang mempunyai rupa span dan berkawah. Sesetengah pasangan AF1 Experimental mempunyai grafik seperti “Air Force 1” yang dikunci ke dalam lapisan luar, tetapi kebanyakannya hanya mempunyai kod projek N. 354 yang ditulis merentas swoosh sisi. swoosh. Kod ini juga boleh dilihat pada label kuning neon yang menghubungkan bahagian atas dan tapak tengah di belakang kasut. Di bawahnya terdapat perkataan “This label is your guarantee of quality” dan “Nike Air Force One Experimental”.

  Di samping set renda standard, yang di sini dihiasi dengan aglet logam, Eksperimen termasuk tali serut anjal yang boleh digunakan untuk mengetatkan kasut juga, membolehkan pemakai membiarkan tali longgar jika mereka mahu. Kord fleksibel ini tergantung di atas tempat mata, dan terdapat togol boleh laras di bahagian atas untuk menguncinya. Di hujung yang lain, klip plastik dengan teks Nike boleh digunakan untuk melekatkannya pada gelung di bahagian bawah eyestay. Di bawah tali terletak lidah yang luas dan bengkak dengan kusyen berbuih terdedah di sepanjang rim. Di kawasan yang banyak model mempunyai tampalan lidah Air Force 1 Experimental mempunyai tab tarik yang mudah, jadi penjenamaan Nike telah diimbangi dan disulam ke sisi sisi lidah.

  Tab tarik kedua terkeluar dari tumit, di bawahnya panel muncul dari bahagian atas buih. Serta garis jahitan halus yang mengalir di sisi sisinya dan di sepanjang jalur tumit di bawah, ia menampilkan penjenamaan Nike Air nyah-boss yang telah dibalikkan terbalik untuk sentuhan tambahan.

  Semua ini telah dibina di atas tapak luar getah biasa dengan bunga bulatan sepusat dan tapak tengah Air. Walau bagaimanapun, rupanya agak sukar ditandingi kerana balutan plastik yang tumpah keluar dari bahagian atas dan dilipat ke bawah pada keseluruhan tapak tengah. Kedutan rawak kelihatan di sekeliling sisinya – ciri yang memberikan rupa yang agak tegang.

  Seperti kasut lain dalam julat N. 354 mesej menarik telah ditaip di bahagian dalam Air Force 1 Experimental bersama-sama swoosh kecil yang dilakar. Katanya “The ‘AF1 Experimental – Type’ design is based on an oxygen mask used in the Nike Sports research lab”. Kata-kata ini menawarkan gambaran kecil tentang konsep di sebalik model yang menawan ini, yang merupakan eksperimen yang unik.

  Kedudukan Nike Air Force 1 Experimental
  (0)

  SPORTSHOWROOM menggunakan kuki. Mengenai dasar kuki kami.

  Teruskan

  Pilih negara anda

  Eropah

  Amerika

  Asia pasifik

  Afrika

  Timur Tengah