SPORTSHOWROOM

  Penapis dihidupkan

  • Menyusun

  • Jantina

  • Jenama (Nike)

  • Koleksi (Air Force 1)

  • Model (Type)

  • Teknologi

  • Style

  • Sukan

  • Warna

  Nike Air Force 1 Type

  19 artikel

  Reka bentuk yang jarang ditemui dengan ciri-ciri luar biasa.

  Air Force 1 Type

  Nike Air Force 1 Type ialah sebahagian daripada rangkaian N. 354 – koleksi model yang dibuat untuk mencerminkan keupayaan jenama untuk berinovasi melalui penghormatan masa lalu dan masa kini Nike. Menampilkan tapak luar getah AF1 dengan cengkaman bulatan sepusat dan tapak tengah Air. Di sebalik ciri klasik ini, kasut ini berselerak dengan butiran yang menarik.

  Panel besar berkotak-kotak membalut sepanjang bahagian hadapan kaki, merapatkan tapak tengah dan jari kaki bahagian atas. Bergerak ke belakang, bahagian tengah dan belakang adalah berbeza pada setiap sisi. Bahagian tengah kaki sisi ialah bahagian padat yang memaparkan teks N. 354 dalam fon tulisan tangan tetapi tidak mempunyai swoosh. Di atasnya terdapat jalur bahan yang melekat terus pada mata, mengganggu jahitan yang menutupi bahagian lain ciri ini. Suku panel juga padat, tetapi di bahagian lain jalur tumit, benda menjadi lutsinar di bahagian tengah kasut. Swoosh lut sinar ditindih dengan jalur bahan yang memisahkan bahagian tengah dan belakang, manakala jahitan boleh dilihat di bawahnya. Segi empat tepat yang bengkak dan bermata bulat juga mengembang keluar dari bahagian medial tepat di bawah eyestay untuk aspek reka bentuk yang ingin tahu.

  Salah satu bahagian yang paling ketara dalam Air Force 1 Type ialah tali yang melingkari tumit. Dipegang pada tempatnya dengan gelung pada bahagian medial, jalur ini dipasang menggunakan Velcro dan boleh diselaraskan untuk mengubah kesesuaian agar sesuai dengan kaki pemakai. Cara kerja dalamannya boleh dilihat melalui bahagian lutsinar kasut – empat kabel dawai terbang kelihatan semasa ia bergerak dari hujung tali ke bahagian tengah kaki, di mana ia tenggelam ke dalam kasut dan membalut kaki, di bawah tali, membantu menyediakan sesuai.

  Lidah lembut dan regangan AF1 Type juga mempunyai penampilan yang khas. Ia dihiasi dengan lekukan bulat, setiap satu mengandungi tebuk kecil di tengah, menjadikannya sangat bernafas. Di bahagian belakang, tampalan tumit pepejal tidak mempunyai jahitan yang jelas di sepanjang tepi bawahnya, memberikan ruang untuk tali tumit dilalui. Di sini, penjenamaan asal Air Force 1 Type juga didedahkan – swoosh nipis dengan hujung ekor terbelah yang kelihatan seperti telah dilukis. Muncul semula di hujung tali tumit, manakala swoosh kecil terakhir ditekan ke sudut atas lidah.

  Di dalam AF1 Type, bahagian dalam menerangkan inspirasi di sebalik perkembangannya. Semua ditaip dalam huruf besar, ia berbunyi “The ‘AF1-Type’ design is based on a prototype Nike Air Mowabb from 2001” dan berakhir dengan lakaran swoosh lain. Perincian akhir ini merangkumi intipati projek N. 354 membuktikan bahawa model itu adalah penghormatan sebenar kepada masa lalu Nike.

  Kedudukan Nike Air Force 1 Type
  (0)

  SPORTSHOWROOM menggunakan kuki. Mengenai dasar kuki kami.

  Teruskan

  Pilih negara anda

  Eropah

  Amerika

  Asia pasifik

  Afrika

  Timur Tengah